Interessante producten en kortingen

flowee

Flowee spijkermat

De flowee mat is een accupressuur mat van Nederlands bodem opgericht door twee dames. De spijkermat zorgt voor een pijnprikkel en dit lokt een biologische reactive uit in het lichaam. Door deze pijnprikkel uit te lokken maakt het lichaam serotonine en endorfines aan, ook wel gelukshormoon genoemd. Mensen met lichamelijke klachten hebben baat omdat het snel en effectief werkt. Dit is de affiliate link en met de kortingscode VIVEQUI5 krijg je 5% korting en verdient onze hartcoherentiecoach Severine 10% per verkoop.

Promoties & kortingen

4 weken elke dag 10 minuten zelfzorg

In plaats van nutteloos te scrollen op je smartphone zorg je voor jezelf. Het traject bundelt heel veel kennis en makkelijk toepasbare oefeningen. Voor slechts 159€ krijg je de waarde van 6 therapiesessies.

sensate

Sensate

De sensate is een toestel dat trilt en je legt deze op je borstbeen waar je ventrale vagus loopt. Dit zorgt ervoor dat je sneller rust en ontspanning voelt in combinatie met een goeie headset en de fijne muziek of meditatie die wordt afgespeeld. Dit is de link voor de sensate met 10% korting vaak bovenop de lopende acties, ook hier verdien ik 10% op het betaalde bedrag.

Moonbird

Moonbird

Moonbird is een tacktiele adembegeleider met biofeedback, van Belgische bodem, de productie gebeurt nog steeds in eigen beheer in Antwerpen. Dit is de affliliate link voor de Moonbird en met de kortingscode VIVEQUI10 krijg je 10€ korting en verdient onze hartcoherentiecoach Severine 10% op het betaalde bedrag.

Promoties & kortingen

Paniekfluitje

Het paniekfluitje is de ideale ademtool voor mensen met paniekaanvallen en angststoornissen. Vaak is alleen het paniekfluitje bij hebben al geruststellend voor velen. Tot half maart is hij nog te koop aan 19€ vanaf 15 maart gaat de prijs omhoog naar 22€.

Promoties & kortingen

Aqualine waterfilters

De Aqualine 5 is een 5-in-1 watersysteem wat je water filtert, vitaliseert en naar keuze pH-neutraal of alkalisch (basisch) maakt. Kristalhelder en optimaal drinkwater in een handomdraai.

biosoigne

Bio Soigné producten

Veilige en natuurlijke cosmetica-, verzorging- en huishoudproducten.

Scroll to Top