Individuele begeleiding

Hartcoherentie

Stop met angst te voeden door snel te ademen

Severine Bollaerts hartcoherentiecoach groepspraktijk feel connected duffel

Wat is hartcoherentie

Leer hoe je angst kunt verminderen door je ademhaling te beheersen en je hart te trainen voor een betere stressrespons.

Ontdek de kracht van hartcoherentie met individuele begeleiding op maat. Leer hoe je stress kunt verminderen en meer controle kunt krijgen over je leven.

Train je hart om stressbestendiger te worden en leer technieken om rustiger te blijven in stressvolle situaties. Met hartcoherentietraining kun je de dagelijkse uitputting verminderen en meer emotionele balans vinden.

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode om je hart stressbestendiger te maken.

Met biofeedback krijg je inzicht in je autonome zenuwstelsel, dat de communicatie tussen je hart en brein regelt. Hartcoherentietraining helpt je hart om beter om te gaan met stress door ritmische ademhalingstechnieken.

Cliënten merken vaak al binnen een week verbeteringen, die na twee weken duidelijker voelbaar worden en na drie maanden onmisbaar zijn geworden voor een stressbestendiger leven.

Aanpak

Ontdek de voordelen van hartcoherentietraining met een traject van vier sessies.

De eerste sessie duurt 1,5 uur, gevolgd door drie opvolgsessies van elk een uur.

Tussen de sessies zit telkens 2 weken. Gedurende deze tijd ben ik beschikbaar om vragen te beantwoorden via WhatsApp binnen 24 uur.

De investering voor dit traject bedraagt €388, te betalen in één keer of in twee termijnen van €200 af te reken bij de eerste twee sessies.

Het traject kost 388€.

Te betalen in 1 keer of in 2 termijnen van 200€ bij de eerste 2 sessies.
Severine Bollaerts hartcoherentiecoach groepspraktijk feel connected duffel

Geen plaats bij de hartcoherentie of lange wachtlijsten?

Met het doel om meer mensen te ondersteunen en gezien het feit dat veel van onze cliënten baat hebben bij vergelijkbare psycho-educatie, oefeningen en uitleg, hebben we een toegankelijk online zelfzorgtraject ontwikkeld. Start nu met dit traject en neem de regie over je eigen welzijn in handen! Word nu al geholpen en ‘do-it-yourself’!
Scroll to Top