ONS TEAM

Veerle D'Hondt

Orthomoleculair therapeut

Veerle orthomoleculair therapeut groepspraktijk feel connected duffel

Veerle D’Hondt

Ik ben Veerle, 42 jaar en enkele jaren geleden begon het weer te kriebelen om te gaan studeren. Na een medische basisopleiding aan HOWEST volgde ik een 2 jaar durende opleiding ‘orthomoleculaire voedingsleer’ bij ICZO.

Momenteel ben ik me nog aan het verdiepen in de toegepaste kinesiologie. Toegepaste kinesiologie is een niet-invasief diagnostisch systeem dat gebruik maakt van handmatige spiertesten om de reactie van het zenuwstelsel op sensorische input en uitdagingen te evalueren via de dynamiek van het bewegingsapparaat.


Als orthomoleculair therapeut benader ik een holistische aanpak waarin klassieke geneeskunde en complementaire behandelingen hand in hand moeten gaan. Ik, als orthomoleculair therapeut, ga op zoek naar de oorzaak van jouw symptomen.

Het is mijn missie om in eerste instantie jou preventief advies te geven om chronische en acute aandoeningen te helpen voorkomen en oplossingen te zoeken waar andere alternatieven zijn uitgeput.

Als orthomoleculair therapeut ga ik op zoek naar de onderliggende oorzaak waardoor jouw chronische, onverklaarbare klachten zijn ontstaan of nieuwe klachten kunnen voorkomen worden.
Veerle D'Hondt
Scroll to Top