ONS TEAM

Sabrina De Pauw

Psychotherapeut en trainer

Sabrina De Pauw coach en trainer feel connected

Sabrina De Pauw

Als relatietherapeut, psychotherapeut en trainer ben ik gepassioneerd bezig met het verbinden van mensen. Ik geloof in de kracht van verbinding, of het nu gaat om verbinding met jezelf, met anderen of in teamverband. Mijn doel is om mensen te helpen groeien en bloeien in hun relaties en samenwerkingen.

Als coach en trainer zet ik deze passie voort en geef ik trainingen en workshops aan bedrijven over (verbindende) communicatie, teamontwikkeling, teamdynamiek, omgaan met pestgedrag op het werk, het ontdekken van talenten en het bereiken van groeipotentieel. Ik geloof dat een sterke communicatie de sleutel is tot succes in elke relatie of team. 

Door deze vaardigheid te ontwikkelen, kunnen we conflicten verminderen, begrip vergroten en effectief samenwerken. Samen werken we aan het vergroten van zelfbewustzijn, het ontwikkelen van persoonlijke en professionele communicatievaardigheden en het stimuleren van een positieve en gezonde teamdynamiek.

Mijn trainingen en workshops zijn energiek, inspirerend en interactief. Ik neem graag mijn “innerlijk kind” mee naar trainingen zodat het speels en vrolijk kan blijven, want aan jezelf werken hoeft niet direct zwaar te zijn.

Het is een investering in jezelf of in je team.

Liefde is de kern van alles wat ik doe, het drijft me. Ik leef voor de liefde! 💖
Ineke Anckaert
Scroll to Top