ONS TEAM

Manoek Geyns

Levenswegbegeleider & Bewustzijnscoach

Manoek Geyns  coach

Manoek Geyns

Aangenaam, mijn naam is Manoek Geyns en ik ben gefascineerd door hoe mysterieus het leven is, de menselijke psyche en alles wat hier in verborgen schuilt. Door mijn passie om te willen begrijpen hoe ons menselijk systeem werkt, ben ik dieper en dieper gaan graven in mezelf om daar de antwoorden te vinden en te begrijpen wat nu de oorzaak is. Ik ben heel erg onder de indruk door hoe alles samenhangt en samen beweegt, de relatie tussen geest, lichaam en ziel. Maar vooral de vraag: waarom?

Mijn mooiste ontdekkingen van dit Leven en in mezelf zijn begonnen met observatie. Aandachtig kijken naar wat er gebeurt en waarom dit gebeurt, hier is mijn coaching op gebaseerd.

Mijn coaching gebeurt dus op intuïtieve wijze. Dat wil zeggen dat ik altijd heel aandachtig ga kijken en aanvoelen wat er zich nu juist allemaal afspeelt in uw systeem maar vooral welk aspect van uw wezen de aandacht vraagt om dieper te gaan kijken naar de onderliggende oorzaak.

Door samen uit te zoomen, ontkoppelen en ontleden gaan we kijken wat we kunnen doen om terug rust en vrede te vinden in uw lichaam en geest.

Ik bied inzichten en nieuwe of andere perspectieven aan om situaties en/of problemen beter te begrijpen en bepaalde zaken te kunnen plaatsen.

Ik geef advies enkel en alleen afgestemd met de mogelijkheden die gij tot uw beschikking hebt om er voor te zorgen dat ge u beter in uw vel kunt voelen.

Ik nodig u uit om samen op pad te gaan en te ontdekken wat dit Leven allemaal inhoudt. Ik kijk er naar uit om u te mogen begeleiden op uw Levenspad en u te ondersteunen daar waar nodig is! 😀

Haux Haux 

Scroll to Top