ONS TEAM

Joyce Van Camp

Trainer verbindende communicatie - Coach

Joyce Van Camp

Joyce Van Camp

Joyce is enthousiast om het geweldloze gedachtegoed van Marshall Rosenberg te verspreiden.

Na 7 jaar in het onderwijs te staan en op zelfstandige basis trainingen en workshops aan te bieden is Joyce klaar om zich als trainer bij FeelConnected aan te sluiten om trainingen aan bedrijven en organisaties te geven en workshops in de praktijk te voorzien voor particulieren.

Ze brengt jou naar een diepere kern waar je jezelf en anderen gaat ontmoeten op een manier dat er begrip voor jezelf en anderen ontstaat. Eerlijk spreken en empathisch luisteren staan centraal in de trainingen die zij geeft.

Wil jij gaan oefenen in het gebruiken van een universele taal om jezelf helder uit te drukken wat je verlangens zijn, grenzen aan te geven, achter oordelen te kijken en die niet langer persoonlijk wil nemen? Reik dan uit naar Joyce. Joyce werkt graag op vraag van de deelnemers, oefeningen worden afgestemd op de noden van de groep en persoonlijke leervragen.

Naast haar expressieve gezichtsuitdrukkingen uit Joyce zich in haar vrije tijd ook graag door luidkeels mee te zingen met de radio en vrij te dansen in haar woonkamer. Joyce krijgt energie van muziekoptredens en spreekt graag met vrienden af. Ze vindt het ook heel fijn als andere mensen eten voor haar voorzien.

Eerlijk spreken en empathisch luisteren staan centraal in de trainingen die ik geef.
Joyce Van Camp
Scroll to Top