ONS TEAM

Bo Sommerlinck

Klinisch Psycholoog

Bo Sommerlinck  klinisch psycholoog

Bo Sommerlinck

Als vroedvrouw zag ik in mijn werk het grote belang van mentale gezondheid in de perinatale periode, zowel bij mama’s als papa’s. Daarom ben ik mij gaan bijscholen als klinisch psycholoog om betere en gespecialiseerde begeleiding te kunnen bieden aan (wens)ouders. Je kan bij mij terecht voor psychologische begeleiding.

Ik ben een echt natuurmens dat op vakantie steeds op zoek gaat naar de mooiste en groenste stukken van het land. Je kan me thuis dan ook elke dag terugvinden bij mijn paard waar ik geniet van de rust en natuur om te aarden en tot mezelf te komen.

In de toekomst wil ik graag ook therapie met paarden aanbieden omdat ik merk wat voor een meerwaarde het kan zijn om het paard als spiegel en cotherapeut te hebben. We verliezen onszelf soms zo in onze gedachten dat we helemaal vergeten te voelen. Paarden zijn meesters in het voelen en kunnen ons daarom heel veel leren. 

Ik bied psychologische begeleiding aan rond thema’s als rouw, identiteit, kinderwens, zwangerschap, ouderschap, depressie, burn-out, relatieproblemen, … De afspraak kan zowel in de praktijk als online doorgaan.

Ik werk vanuit jouw vraag en ga graag samen op zoek naar de juiste aanpak om uit te diepen waar je naartoe wil en hoe we daar gaan geraken. Daarnaast is het voor mij belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen, die al start vanaf het eerste contact

Ervaring

Opleidingen:

  • Bachelor in de Vroedkunde (Artesis Plantijn Hogeschool – 2020)
  • Master in de Klinische Psychologie (VUB – juli 2024)
Lidmaatschap:
  • Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen
  • Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen
Scroll to Top