ONS TEAM

Aline Lecomte

Trainer en coach

Aline Lecomte  trainer en coach

Aline Lecomte

Enkele weetjes:

  • Dansen is mijn leven, van alle stijlen thuis deel ik graag deze microbe met anderen.
  • Zwemmen is my next best clear my head activiteit, al kom ik er te weinig toe.
  • Mensen aanzetten tot het bereiken van hun doelen of vooruitgaan in hun zaak vind ik vanzelfsprekender dan hetzelfde te doen voor mezelf.
  • Ik hou van vulpennen en zelf schrijven, niet zozeer wat ik schrijf maar de inkt en de vormen die je kan maken met handschrift vind ik geweldig.
  • Veel van mijn vrienden zijn perfectionistische mensen one way or another en die klikken goed met mijn go with the flow persoonlijkheid.
  • Mama van twee huilbaby’s door verborgn reflux en kolieken, die ondertussen zijn uitgegroeid tot prachtige tieners
  • De ouderenzorg is twaalf jaar mijn doelgroep geweest waar ik bij mensen met en zonder dementie contact- en zitdans gaf.
Trainer:

Nood aan inner flow, daar waar jij een on hold ervaart? Laten we het samen uitdansen.

Sinds 2008 ben ik docent in verschillende dansstijlen, in combinatie met mijn opleiding als ergotherapeute zou ik graag beiden combineren.

De mogelijkheden die ik zie zijn een individueel traject, koppeltraject, familietraject, mantelzorgertraject en teamcollegatraject.

Bewegen en dansen draait om verbinding met jezelf en anderen. Belangrijk, je hoeft helemaal geen kennis van dansen of beweging te hebben om mijn sessies te volgen.

Mijn holistische benadering combineert lichaam en geest om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken op een positieve en inspirerende manier. Door middel van beweging en dans kun je een diepe verbinding met jezelf ervaren, je zelfvertrouwen vergroten en zelfbewustzijn ontwikkelen. Bovendien creëert het samen dansen en bewegen een gevoel van gemeenschap en ondersteuning, wat sociale interactie en een gevoel van verbondenheid bevordert. Indien nodig kan ik je fysieke conditie verbeteren, helpen bij  het bevrijden van stress en ervoor zorgen dat je energie en welzijn toeneemt.

Bij Feel Connected geef ik graag danstrajecten individueel, voor koppels, gezinnen of voor team en bedrijven. Daarnaast geef ik ook opleidingen en trainingen rond positieve mindset, feedback geven en ontvangen en andere communicatievaardigheden.

Met mijn ervaring met expats, het wonen in Amerika en mijn Franstalige opvoeding, ben ik perfect drietalig, ideaal om in internationale bedrijven of bedrijven met veel diversiteit ingezet te kunnen worden.

Liefde is de kern van alles wat ik doe, het drijft me. Ik leef voor de liefde! 💖
Ineke Anckaert
Scroll to Top