Webinar 'Psychologische veiligheid in je organisatie' voor leidinggevenden, HR, managers en L&D

Webinar ‘Psychologische veiligheid in je organisatie’ voor leidinggevenden, HR, managers en L&D

Tijd en locatie

Dinsdag 10 december 2024 

12u-13u

Online – gratis webinar

Opname nog 2 dagen later beschikbaar

  • Durven medewerkers wel te spreken?
  • Mogen ze fouten maken en daaruit leren?
  • Of zijn ze eerder bang om hun mond open te doen?

Het ging er weer over in de krant. “Helft werknemers ervaart machtsmisbruik” luidde de kop in De Zondag van 20 oktober 2024. Dit was gebaseerd op een onderzoek van AMS, in samenwerking met SD Worx. 

Laat dat nu net zijn waar wij aan willen werken!

Er wordt toxisch leiderschap ervaren omdat leidinggevenden zelf perfect willen zijn en bang zijn afgerekend te worden voor de fouten in hun team gemaakt. Dit zorgt ervoor dat empathische mensen onopgemerkt over hun grenzen gaan, met nefaste gevolgen voor mens én organisatie.

Hoe kan je als organisatie meer psychologische veiligheid creëren?

Hoe kan je van een ongezonde werkplek terug een gezonde werkplek maken?

 

Datum: dinsdag 10 december 2024 van 12u tot 13u.

Online, de link wordt bezorgd bij inschrijving.

Wees erbij, daar gebeurt the magic!

Als je er op dat moment toch niet kan bij zijn, en het echt niet wil missen: als je ingeschreven bent, kan je nadien de opname nog bekijken tot donderdag 12 december 2024.

Gratis, inschrijven wel verplicht!

Franky De Cooman  trainercoach

Franky De Cooman: heeft jarenlange ervaring in organisaties en de zorg rond thema’s toxisch leiderschap, psychologische veiligheid en zelfzorg. Zijn interesse, bijscholingen en verandering van carrière naar deze expertise is gestart vanuit zelf toxisch leiderschap en ongezonde werkplekken te hebben ervaren. Daardoor is hij de geschikte persoon om dit webinar te geven.

 

sharon van asbroek oprichter groepspraktijk feel connected duffelSharon Van Asbroeck: is oprichter van Feel Connected en heeft 15 jaar ervaring als preventieadviseur psychosociaal welzijn. Daar kwam ze veel in aanraking met pesterijen, ongewenst seksueel gedrag en geweld op de werkvloer. Ze mocht in veel bedrijven mee werken aan een aangenamere sfeer, meer veiligheid binnen de teams waardoor de motivatie, de werkgoesting en verbinding tussen de medewerkers beter werd.

 

 

Scroll naar boven